Tietoja itsestäni

Hei, olen Antonio, valmistunut hopeaseppäartesaaniksi Lahden Salpauskeskuksesta. Nyt opiskelen kultasepääartesaaniksi samassa paikassa. Tästä blogista pääset seuraamaan opiskeluaikani tekemiäni projekteja.

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kouluhomma: Portfolio

Tämän portfolion on tarkoitus edustaa taitojani hopeaseppänä. Valitsin tähän portfolioon edustavimmat työni (jotka olen tähän mennessä saanut dokumentoitua). Mutta aluksi lyhyt selostus alaan liittyvästä kokemuksestani.
Suoranaista alaan liittyvää kokemusta minulta löytyy vain tähän asti suorittamani koulutus hopeasepän alan asioista. Työharjoituksia tuli myös suoritettua kaksi kappaletta kultasepän liikkeessä, tosin kultasepän töitä enimmäkseen tehden.
Muu kokemus jota voisi tähän mainita on lukion käyntini esittävän taiteen linjalla. Tähän linjaan kuului siis osa-alueena kuvataide, jonka kautta opin myös hopeasepän alalla hyödynnettäviä taitoja.
Toki suoritin peruskoulun yläasteella työhön tutstumisen kurssin Kalevala korun tehtaalla, mutta työkuvioni siellä sisälsi enemmänkin osien keräilyä ja postittamista.
Peruskoulun neljännestä luokasta saakka olen myös tehnyt metallitöitä, lähinnä miekkoja ja veitsiä, joten sepän taitoja on tullut harjoiteltua jonkin verran. Tosin tämä seikka nyt oli hyvin löyhästi asiaan liittyvä.


Ametistikorvakorut:
Tappikiinnikkeillä varustetut hopeakorvakorut(925)
, joissa heiluva koristeosa. Tappien päällä kolmion malliset ametistit.


Kävelykeppi (tuplakoukkumalli): 
Hopeasta (925) valmistettu kävelykeppi, jonka kaari muotoutuu sulavasti kämmenpohjaan.


Ruusukvartsisormus: 
Kullasta(585) ja hopeasta(925) koostuva sormus, jonka tauluun istutettu ruusukvartsi.

Onyxsormus:
Hopeinen(925) sormus, jossa suorakulmainen onyxkivi kahdella kynnellä istutettuna.


Hopeaokariina:
Hopeasta(925) tehty, valuhahmolla koristeltu, soittotoiminnallinen okariina. Hahmon kädessä kullattu lintu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti